Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 43 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
TC Electronic Polytune til IPhone 
Friday, May 28, 2010, 09:50 AM
TC lancerede sidste år en lille verdensnyhed i form af deres nye tuningspedal Polytune. Det nye ved denne tuner er, at den kan tune alle strenge på en gang, dvs. fortælle hvilke strenge der er ude af stemning og om den enkelte streng er enten for "høj" eller "lav". Polytune til IPhone er en 100% portering til IPhone, og benytter den indbyggede mikrofon, eller en ekstern, til at lytte til din guitar eller bas, og så slår man bare alle åbne strenge an og Polytune vil fortælle dig via det grafiske interface hvordan du kommer "in tune". Ultra hurtig måde at stemme sine instrumenter på. Der er selvfølgelig mulighed for forskellige drop-tunings og at skifte mellem bas og guitar samt vælge frekvens fra 435-445 Hz.
TC Electronic har lovet at de første 25000 fans af deres Facebook side vil kunne hente Polytune App'et gratis. Prisen for resten er endnu ikke kendt.

Se mere på TC Electronics website.

blog cybercraft 1 kommentar ( 259 visninger )   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1765 )

Pro Remote - Fader remote til din DAW på IPhone og IPad 
Saturday, May 8, 2010, 02:47 PM
Så er der endnu et nyt app der henvender sig til studiefolket, i særlig grad til dem med en IPad. Pro Remote giver mulighed for mixer kontrol over enten Logic, Ableton, Pro Tools eller Soundtrack Pro. Pro Remote virker via Wifi og man skal installere en lille applikation på sin computer for at kommunikere med applikationen. Herefter er der mulighed for at kontrollere fadere, pad, solo, mute osv. som man kender det fra div. hardware controllere som Mackie Hui og Command8. Pro Control kan håndtere op til 32 spor, og der findes også en Light version til kun 8 spor. Prisen er dog lidt heftig: 600,- for 32-spors versionen og 120,- for 8-spors versionen. Pro control kommer nok mest til sin ret på en IPad der har en noget større skræm, men findes altså også til IPhone og IPod Touch.

Find den på Appstore eller se mere HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 2.9 / 2260 )

IK Multimedia IRig - Amplitube til IPhone & IPad 
Friday, May 7, 2010, 10:22 AM
IK Multimedia ligger bestemt ikke på den lade side i disse tider.. Ud over diverse rabat kampagner udvikler de også nye produkter. Senest er har annonceret IRig, et lille interface der laver din IPhone, IPod Touch eller IPad om til en mini guitar/bas forstærker. Der er mulighed for at udvidde med op til 10 pedaler, 5 forstærkere og 5 kabinetter samt 2 forskellige mikrofoner i den kendte Amplitube kvalitet.

Prisen ligger på 30 euro, og dertil skal man lægge ca 3 euro pr udviddelse man køber via Appstore, eller man kan købe den fulde udviddelse for 16 euro.

Læs mere hos IK Multimedia.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1791 )

IK Multimedia No-Brainer deal - Classic EQ 
Wednesday, May 5, 2010, 08:39 PM
AudioMidi er klar igen med en No-Brainer deal. Denne gang er det IK Multimedia der er leverandøren, med deres Classic EQ og deres Metering Suite til den latterlige sum af 20$ (normalpris 199$). EQ'en er glimrende, men Metering Suiten er et genialt værktøj med phase scope, spectrum analyzer, RMS meter + precisions metring. Igen må man sige, at for 20$ er der virkelig ikke meget at tænke over... KØB KØB!

Er man hurtig kan man også nå at snuppe Antares Evo Duo til vokal dubbing til 20$ også.. Endnu en no-brainer..

Se mere hos AudioMidi

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 2081 )

Line6 Midi interface til Iphone og Ipod 
Saturday, March 27, 2010, 08:36 PM
Line6 der mest er kendt for deres stomp boxe der emulerer forstærkere, samt effekter, har åbnet endnu en dør til lydproduktion for Iphone og Ipod ejere. Midi Mobilizer er navnet på en lille box der tilsluttes ens Iphone eller Ipod og dermed giver midi I/O. Der medfølger 2.5mm TRS kabler fra Planet Waves til tilslutning, samt gratis app til optagelse af midi signaler inkl. notes, controllers, og sysex. Midi Mobilizer får strøm direkte fra Iphone eller Ipod, og har to lamper på fronten til at indikere signal I/O. Prisen ligger på 70$ hos audiomidi.com, så en dansk pris ligger nok på ca. 500,- når den kommer til landet.

Se mere om Line6 Midi Mobilizer HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1798 )


Næste