Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
IK Multimedia i gavehumør 
Friday, December 5, 2008, 09:36 AM
IK Multimedia har her tæt på jul være i rigtigt gavehumør. I en pressemeddelse har de offenliggjort at de har lavet salg nummer 1 million, og det skal fejres. Derfor giver de nu et gratisk plugin med ved hvert køb frem til 31 dec. Her snakker vi frit valg, og er man så heldig at man i den seneste tid har registeret et plugin, vil man ligeledes kunne vælge et gratis plugin til download. Ud over dette tilbyder IK Multimedia endnu et gratis plugin til alle registerede kunder fra deres LE serie, altså små versioner af deres populære serier som Amplitube og Sampletank mm. I det hele taget er IK Multimedia et gavmildt firma, der har forstået at holde på deres kunder, og samtidig tilbyde nogle solide kvalitetsprodukter til rimelige priser. Flere andre firmaer er i gavehumør i denne tid, så hold øje med diverse nyhedsbreve samt din mailbox. Måske har den digitale julemand allerede været der..?

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1252 )

Toontrack EZX Funk Masters 
Wednesday, November 19, 2008, 09:29 AM
Svenske Toontrack er et innovativt selskab der har skabt nogle af de bedste plugins og programmer indenfor virtuelle trommesæt. Drumkit From Hell blev deres helt store gennembrud, og de har efterfølgende haft stor success med EZ Drummer og forskellige udviddelser til denne. Nu er de så på banen igen med endnu en udviddelse til EZ Drummer. Denne gang skal vi over i Funk'en, da udviddelsen Funk Masters byder på hele to trommesæt fra to af de største trommeslagere indenfor funk musiken, nemlig James Brown trommeslagerene Clyde Stubblefield og John "Jab’o" Starks. Ud over lyde og samples byder udviddelsen også på en Vinyl-slider der kan give den "vinyl feel" der kendertegner de gamle funkplader. Funk Masters vil være i butikkerne sidst i november og vil ligge på ca 650.-

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1573 )

Sonar 8.0.1 Update 
Monday, November 17, 2008, 03:09 PM
Så er der allrede et update klar til Cakewalks Sonar 8, efter kun knap 1½ måned. Opdateringen retter en stribe issues, typisk scenarier hvor Sonar har crashet eller vist forkerte data. At opdateringen kommer så hurtigt tegner lovende, da det lader til at Cakewalk rykker hurtigt på de fejl brugerne oplever og får dem rettet. Her er Cakewalk og Sonar også oppe mod konkurrenter som Reaper, som laver programopdateringer nærmest ugenligt, for at rette fejl. Efter min mening er Sonar 8 en klar forbedring i forhold forgangne versioner, både selve motoren og interfacet virker væsenligt opdateret og mere gennemtænkt. Opdateringen kan hentes HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1560 )

Gibson SG 400 Limited 
Monday, November 17, 2008, 01:12 PM
Epiphone har længe været en farvorit blandt nye guitarister, grundet deres lave pris, og endda også mange erfarne i faget har taget Gibsons lillebror til sig. Lige nu har man hos Aage Jensen et tilbud på Epiphone SG 400 Limited modellen, med USA Alnico humbuckers i Alpine White eller Metalic Gold, til en helt fantastisk lav pris. 2600,- for en guitar af denne kvalitet er helt uhørt billigt. Glem alt om billig-guitarer til begynderen. Her får man et instrument der kan holde mange år, og man kan endda for en billig penge over Ebay, udskifte pickupperne med "rigtige" Gibson Humbuckers, og opnå en lyd der ligger tæt op af guitarer der koster det tre-dobbelte eller mere. Epiphone SG 400 serien har også en Custom version med hele tre Humbuckers til 3600,-.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1532 )

Izotope Ozone 4 
Friday, November 7, 2008, 07:37 PM
Det er ikke kun IK Multimedia der har gang i opdateringer til deres mastering software. Izotope barsler også med en opdatering til deres Ozone mastering suite. Der er ikke sluppet billeder ud af softwaren, men af forbedringer skulle være en ny Loudness Maximizer mode, Mid/Side processing, True Envelope dynamics processing, og en ny preset del. For kunder der har købt Ozone i oktober og frem er updaten til V 4 gratis, og for eksisterende brugere af Ozone 3 koster updaten 79$. For andre er prisen ca 250$, altå ret tæt på T-Racks 3 prisen.
Ozone 4 er klar til levering i januar 2009

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1506 )


Forrige Næste