Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Flux Plugins 
Friday, December 21, 2007, 02:39 PM
Franske Flux har planetet deres navn solidt på audioscenen i den seneste tid. Dette er specielt takket være Flux's super vellydende Epure Mastering EQ, som bliver rost til skyerne på diverse fora på nettet. Epure har fundet vej til adskille professionelle mastering studier verden over, og med en pris på 400 euro, også til en del mindre projektstuder, bl.a. mit eget.
Flux tilbyder group-buy så er man nogle stykker kan man spare op til 30% på sit køb.
Flux tilbyder desuden i hele december gratis deres starter box, som består af USB dongle, CD, samt 150 timers fri brug af alle deres plugins. Normalpris: 70 euro.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1524 )

Plugins rabat i december 
Tuesday, December 18, 2007, 08:49 AM
Så er det nu man skal slå til hvis man vil spare penge på nogle af de mest brugte plugins til audioproduktion. Sonalksis serie af plugins er noget af det mest roste på markedet. Sonalksis Essensials serie er blevet et "best-buy" i branchen p.g.a. deres forholdsvis lave pris og super høje kvalitet. Lige nu giver Sonalksis 20% rabat på alle plugins, og der er desuden 50% rabat for studerende.
Voxengo er også en rejsende stjerne på plugin scenen. Voxengos plugins er lang fra prangende rent visuelt, men til gengæld er de lydmæssigt helt på højde med de store navne, og til en brøkdel af prisen. Specielt Voxengos Elephant Limiter er meget brugt, også på professionelt niveau. Også Voxengo giver rabat på 15-20% her i december, så måske skulle der også ligge en digital pakke fra enten Voxengo eller Sonalksis under juletræet i år..?

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1276 )

Waves GTR 3 
Thursday, December 6, 2007, 01:09 PM
Waves har opdateret sin guitar amp simulations software, GTA til version 3, og bringer sig dermed ind i kampen om de virtuelle guitaristers gunst. På dette område er der hård kamp om pladsen, med bl.a. IK Multimedias Amplitube 2, og Native Instruments Guitar Rig 2. Ideen er at genive klassiske fortærkere fra bl.a. Fender, Marshall og VOX via computeren, og det gør de alle ganske godt... faktisk så godt at det til tider kan være svært at høre forskel på originalerne og software udgaven på ens optagelser.
Der findes idag forskelige hardware interfaces til styring af disse virtuelle forstærkere og pedalboards, både fra producenterne selv, og fra 3. parts firmaer, hvilket kan gøre "rigtige" forsærkere overflødige hvis man vil være 100% elektronisk, f.eks. på sin laptop i øvelokalet eller på scenen.
Lyden kan man nok få mange timer til at gå med at diskutere med inkarnerede gearfreaks, men faktum er, at flexibiliteten af disse systemer er fantastisk, især i studiet og til øvebrug derhjemme.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1435 )

Taylor 110e westernguitar 
Wednesday, October 31, 2007, 11:46 AM
Taylor guitarer er ved at komme godt med i kampen om guitaristernes gunst. Martin har længe været godt placeret i toppen når det kommer til westernguitarer, men Taylor har med deres revolutionerende ES-T Under-Saddle Transducer pickup system givet Martin kamp til stregen. Taylor benytter sig af hele 3 pickups, hvoraf to er placeret bagerst i kroppen, indkapslet i en speceil gele. Dette gør at hele guitarens lyd bliver gengivet præcist og alle nuancer kommer med når den bliver plugget i. Der er på alle modeller mulighed for at vælge pickups, som man kender det fra elektriske, i forskellige niveauer, alt efter model og pris.
Ret prismæssigt igger Taylor lige under Martin, og rent lydmæssigt mener jeg de befinder sig et stykke over, så med priser fra 5000 og op på en western med pickupsystem og med stor lyd, samt et smukt udført design, er Taylors guitarer et oplagt valg..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1475 )

Tribeca Filmfestival 
Tuesday, October 23, 2007, 08:54 AM
Rejsefeber.dk giver dig og en ledsager nu chancen for at komme 1 uge til New York, i forbindelse med Tribeca Filmfestivalen. Ud over dette vil der være billetter til film, samt til VIP fester og en middag på Robert de Niros restaurant The Tribeca Grill. Alt man skal gøre er at gå ind på Dette Link og svare på 3 spørgsmål og så er med i lodtrækningen om en VIP tur til New York. Rejsen har en værdi af 20.000 dkr. og turen finder sted i april/maj 2008. Man skal som altid være fyldt 18 år for at kunne deltage i konkurrencen.


blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1772 )


Forrige Næste