Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Taylor 110e westernguitar 
Wednesday, October 31, 2007, 11:46 AM
Taylor guitarer er ved at komme godt med i kampen om guitaristernes gunst. Martin har længe været godt placeret i toppen når det kommer til westernguitarer, men Taylor har med deres revolutionerende ES-T Under-Saddle Transducer pickup system givet Martin kamp til stregen. Taylor benytter sig af hele 3 pickups, hvoraf to er placeret bagerst i kroppen, indkapslet i en speceil gele. Dette gør at hele guitarens lyd bliver gengivet præcist og alle nuancer kommer med når den bliver plugget i. Der er på alle modeller mulighed for at vælge pickups, som man kender det fra elektriske, i forskellige niveauer, alt efter model og pris.
Ret prismæssigt igger Taylor lige under Martin, og rent lydmæssigt mener jeg de befinder sig et stykke over, så med priser fra 5000 og op på en western med pickupsystem og med stor lyd, samt et smukt udført design, er Taylors guitarer et oplagt valg..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1475 )

Tribeca Filmfestival 
Tuesday, October 23, 2007, 08:54 AM
Rejsefeber.dk giver dig og en ledsager nu chancen for at komme 1 uge til New York, i forbindelse med Tribeca Filmfestivalen. Ud over dette vil der være billetter til film, samt til VIP fester og en middag på Robert de Niros restaurant The Tribeca Grill. Alt man skal gøre er at gå ind på Dette Link og svare på 3 spørgsmål og så er med i lodtrækningen om en VIP tur til New York. Rejsen har en værdi af 20.000 dkr. og turen finder sted i april/maj 2008. Man skal som altid være fyldt 18 år for at kunne deltage i konkurrencen.


blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1772 )

Green kredit 
Tuesday, October 23, 2007, 08:43 AM
Green kredit er et af de mange udlånsselskaber der er poppet op de sidste par år. Green tilbyder hurtige lån til forbrugsgoder, og er i modsætning til f.eks. handelsfinins, ikke ejet af en af de store banker, men er et uafhængigt selskab, der også omfatter f.eks. www.humanconsult.dk.
Hos Green kan du låne op til 200.000 dog skal du ved lån over 40.000 have en årsindkomst på over 180.000. Man skal desuden være over 25 år. Have fast arbejde, og ikke være registreret i R.K.I Der er ingen fast rentesats, da den bliver sat individuelt fra person til person, men vil ligge mellem 7.75% og 17.75% afhængig af lånets størrelse. Jo mere man låner, jo billigere rente.


blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1713 )

Sbonsor - Tjen på din blog.. 
Tuesday, October 23, 2007, 08:36 AM
Sbonsor.dk er et nyt dansk website, der i stil med Pay Per Post, giver bloggere mulighed for at skrive om produkter eller services fra danske virksomheder på deres blog. Til gengæld betaler virksomheden så for den reklame, og de links der skrives i bloggen. Prisen ligger typisk mellem 30-50 dkr. pr. indlæg, og man er i princippet ikke forpligtet til at rose virksomheden eller produktet til skyerne.


blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1399 )

Cult Energy  
Tuesday, October 23, 2007, 08:27 AM
Cult er danmarks størtste festportal med næsten 70.000 registrerede medlemmer. Lidt i stil med nightlife, kan man her se billeder fra en hel række af danske diskoteker, barer og store events i hele landet. På hjemmesiden www.cultenergi.dk kan man finde events i kalenderen, kigge i galleriet, og få mere af vide om de produkter Cult forhandler. Derudover kan man downloade wallpapers, screensavers og andet elektronisk merchandise. Ideen virker god, og målgruppen er helt klart de 18-26 årige. Websitet ser ud til at være lavet i Ajax, hvilket dog gør det svært for Google at indexere, men mon ikke omtalen alene er nok til at skaffe Cult de brugere de vil have..


blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1462 )


Forrige Næste