Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Ægte Gibson til under 5000,- !! 
Friday, September 14, 2007, 02:18 PM
Så skal man være hurtig.
Hos aage har de sat Gibsons SG Special Faded guitar ned til næsten halv pris. 5000,- for en USA made Gibson med mahogani krop og hals samt Gibson Alnico humbuckers. Det er fandme billigt..!

Se tilbuddet her

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1479 )

Danske Spil 
Monday, September 3, 2007, 09:49 AM
Du kender sikkert allerede Oddsets tv-reklamer, hvor kvinder står helt af overfor fodbold-udtryk som ”midtbanegeneral” eller ”målmand på skovtur”. Nu rykker Oddset på nettet, og temaet er det samme: Der er så meget kvinder ikke forstår! Det betyder et site fyldt med gadgets, manderetter og naturligvis sport. Kort sagt: et drengerøvssite! Du kan blandt andet more dig over superpinlige kommentarer - leveret af brugernes kærester. Og kan din kæreste matche udtalelser som: ”Slår fem ens fyldt hus?”, så er du med i kampløbet om et pizza-gavekort på 5000 kr. På sitet er der dømt ruccola-fri zone. I stedet tilbyder vores madgenerator herlige retter som kødsalat eller Premier League gryde. Og skulle du ikke have fået kød nok, kan du downloade et bacon-ur og bruge det som screensaver på din computer. Tjek også videogalleriet med sportsklip, Jannis blog, tv-oversigten, og Dagens Kampe. Eller mød et par eksemplarer af den absolutte spil-elite i Odds 1000-klubben.

Se mere på Danske Spil

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1432 )

Bloggerwave 
Sunday, August 19, 2007, 01:38 PM
Bloggerwave er en ny mulighed for bloggere hvor de kan tjene penge på at blogge om diverse virksomheder, produkter mm. Bloggerwave arbejder sammen med forskellige bureauer og vil hele tiden finde nye spændende emner, som bloggere kan give deres ærlige mening og holdning omkring. Bloggerwave's koncept er kendt fra USA hvor det har eksistret en del år efterhånden og bliver mere og mere udbredt som et alternativ til adsense, banner reklamer eller bare traditionel reklame.

Se mere på Bloggerwave

blog cybercraft 1 kommentar ( 122 visninger )   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1479 )

Waves SSL til under halv pris 
Sunday, August 19, 2007, 08:56 AM
For mange musikere leder navnet SSL (Solid State Logic) tankerne hen på de helt store studier, med million-kroners mixerpulte og den helt rigtige lyd. Waves har for noget tid siden lavet en meget rost pluginpakke der emulerer SSL4000 pultens compressor og EQ. Man får således en channelstrip, mastercompressor og EQ fra SSL pulten direkte til sin DAW, i enten VST, RTAS, AU eller DirectX format.
Prisen for denne herlighed er i danmark 7500,-
På ebay, kan man finde samme pakke i en "gør-det-selv" version for under det halve! 615$, eller ca 3400 dkr. for en licens, hvor man selv downloader pluginet og manual fra Waves hjemmeside. Dette kræver en iLok nøgle som licensen skal ligge på, men det er der mange der har allerede fra f.eks. Cubase. Ellers kan den købes for et par hundrede kroner.
Hvis du vil høre hvad Waves SSL kan gøre for dine mix, så kan en demo hentes HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1424 )

Simpsonize dig selv! 
Friday, August 17, 2007, 08:47 AM
En lille sjov ting jeg faldt over: Simpsonize engine. Man uploader et billede, indstiller "maskinen" og vælger nogle karaktaristika, og vupti, er man en simpsonsfigur.
Det er mig til venstre :)

Prøv det selv HER. (kræver Flash installeret)

blog cybercraft 2 kommentarer ( 207 visninger )   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 783 )


Forrige Næste