Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Sonar 6 
Friday, July 20, 2007, 10:50 AM
I europa sidder producenter som Steinberg (Cubase, Nuendo), Apple (Logic) og ikke mindst Digidesign (Pro Tools) tung på audiosequencer markedet, men i USA er firmaet Cakewalk også en stor spiller med deres Sonar serie, og det er der en god grund til..
Sonar tilbyder stort set alle de fede features vi kender fra både Cubase og Pro Tools, og mere til. Dette er oven i købet til en lavere pris og man er ikke bundet til en bestemt hardware som man er med Pro Tools. Jeg har selv arnejdet med både Logic, Cubase og Pro Tools tidligere, men er skiftet til Sonar 6 og det er et fantastisk program. Vista ready, 64 bit support, og et væld af fede feature, f.eks. er deres Audiosnap audio quantatize helt fantastisk intuitivt og nemt at bruge.
Køber man det på Ebay lander vi på en pris der er ca halvdelen af hvad et tilsvarnede produkt som Cubase eller Logic ville koste.
Det kan faktisk ikke sammenlignes med hverken Pro Tools LE eller M-powered versionerne, da de er stærkt begrænsede i deres features i forhold til Sonar. Eneste lille minus: Det er PC only..

Læs mere om Sonar 6 her..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1545 )

Ugens brugttilbud.. 
Friday, July 20, 2007, 10:14 AM
Så er der igen et tilbud online jeg selv ville ønske jeg havde knapperne til. Står du og mangler en 2 kanalers preamp til dit setup, så er der næsten ingen vej udenom denne her Mini-Me fra Apogee .
Udover helt surveræne konvertere, er den udstyret med 2 super fede, og meget støjsvage preamps og med mulighed for at udvide med usb eller firewire output, så den kan bruges som audiointerface.
Prisen er små 5000,- for denne demomodel hvilket fejer alt konkrrence væk i den prisklasse...

KØB DEN.. før jeg gør...

UPDATE!
..og det er der så nogen der har gjort... tillykke med den..! : )

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1546 )

Teleprojektet - en success... 
Monday, July 16, 2007, 01:08 PM
Telecasterprojektet er nu færdigt og afleveret til den rette ejermand (som i øvrigt blev MEGET glad.) Prisen holdt jeg under 8500,- så det blev en besparelse på 3000,- Havde jeg kunne importere delene uden moms og told, ville prisen være skallede 6000 dkr. Det er halv pris!
Det nye S1 switching system Fender har lanceret på deres USA Deluxe modeller, er i øvrigt billigt at få på sin egen strat eller tele via Ebay . For ca 500,- kan du opgradere din guitar og give den dobbelt op eller mere på dine pickup switching muligheder. Især fedt er det hvis du har HSS eller HH med spiltcoil, så er der virkelig muligheder for at hive et bredt lydbillede ud af guitaren med S1 systemet.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1241 )

Ugens brugttilbud 
Monday, June 25, 2007, 01:44 PM
Nu bruger jeg jo en del tid på at finde super deals online på brugte ting til studiet, både på ebay, dba.dk og soundcheck.dk.
Dene uge har vi en FED mikrofon: en SE 5700 mic til under halv pris. (han skriver godt nok SE5000 men det er der ikke noget der hedder)

SE-electronics - SE5000 (indrykket 20-06-2007) Studie rør condenser microphone som har en lækker varm "rør-lyd" . God kvalitet til en fornuftig pris. Kr. 2.500 Email: jonas.guitar@gmail.com

Et andet bud kunne være denne Bluetubes stereo preamp med rør til kun 500,- Skulle eftersigende være ok.

stereo rør mikrofon preamp (indrykket 23-06-2007) presonous Bluetube 2 kanalers balanceret output rør mikrofon preamp. 2 kanaler. balanceret output. kan også bruges som linedriver nypris 1895 Kr. Telefon: 22591121 / 22591121 Email: rapmandk@hotmail.com

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1566 )

Telecaster projektet - næsten færdig 
Friday, June 22, 2007, 09:28 PM
Så er vi ved at være der, og det holder sig indenfor budgetet på 8500,-. Det har taget mig 2 timer at samle den, men ok det er så min anden guitar jeg samler + en bas, så jeg ryger nok udenom de værste brølere, men alt i alt kan man vist ikke benægte, at der er MANGE penge at spare på at købe guitar på denne måde.
Tolden har også være flink ved mig. Det er min erfaring, at de KUN tager større pakker, og helt dropper ting sendt i forede konvolutter. Begge mine store dele, kroppen og halsen, blev snuppet, men alle de andre dele røg lige igennem, selv de havde en værdi på over 150$ stk, og lige så godt kunne havet været dele til en bombe..
Tankevækkende... :)

blog cybercraft 2 kommentarer ( 57 visninger )   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1542 )


Forrige Næste