Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Ugens brugttilbud 
Monday, June 25, 2007, 01:44 PM
Nu bruger jeg jo en del tid på at finde super deals online på brugte ting til studiet, både på ebay, dba.dk og soundcheck.dk.
Dene uge har vi en FED mikrofon: en SE 5700 mic til under halv pris. (han skriver godt nok SE5000 men det er der ikke noget der hedder)

SE-electronics - SE5000 (indrykket 20-06-2007) Studie rør condenser microphone som har en lækker varm "rør-lyd" . God kvalitet til en fornuftig pris. Kr. 2.500 Email: jonas.guitar@gmail.com

Et andet bud kunne være denne Bluetubes stereo preamp med rør til kun 500,- Skulle eftersigende være ok.

stereo rør mikrofon preamp (indrykket 23-06-2007) presonous Bluetube 2 kanalers balanceret output rør mikrofon preamp. 2 kanaler. balanceret output. kan også bruges som linedriver nypris 1895 Kr. Telefon: 22591121 / 22591121 Email: rapmandk@hotmail.com

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1566 )

Telecaster projektet - næsten færdig 
Friday, June 22, 2007, 09:28 PM
Så er vi ved at være der, og det holder sig indenfor budgetet på 8500,-. Det har taget mig 2 timer at samle den, men ok det er så min anden guitar jeg samler + en bas, så jeg ryger nok udenom de værste brølere, men alt i alt kan man vist ikke benægte, at der er MANGE penge at spare på at købe guitar på denne måde.
Tolden har også være flink ved mig. Det er min erfaring, at de KUN tager større pakker, og helt dropper ting sendt i forede konvolutter. Begge mine store dele, kroppen og halsen, blev snuppet, men alle de andre dele røg lige igennem, selv de havde en værdi på over 150$ stk, og lige så godt kunne havet været dele til en bombe..
Tankevækkende... :)

blog cybercraft 2 kommentarer ( 57 visninger )   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1542 )

Power pc for alle.. 
Friday, June 22, 2007, 02:06 PM
De fleste pc ejere kender det.. man synes lige man har købt ny computer, og så er den forældet, men vil man være med helt fremme i pc-power kapløbet behøver det ikke være dyrere end ens slikforbrug.
En computer holder for de flestes vedkommende et par år før den bliver for langsom, eller ting begynder at gå i stykker. Og regner man prisen ud for at opgradere sin indmad i computeren er det ikke meget mere end et par hundrede kroner om måneden det koster at holde sig på toppen rent computermæssigt. Dette gælder dog kun for stationære computere, som desværre bliver mere og mere udkonkurreret af de bærbare. Lige for tiden kunne en opgradering til en moster pc se således ud hos f.eks. GETMORE:
  • Processor - 1 x Intel Core 2 Duo E6600 / 2.4 GHz
  • ASRock ConRoe945G-DVI - Bundkort - micro-ATX - i945G
  • 2 x Kingston ValueRAM - 1 GB - DDR II - 667 MHz / PC2-5300

Samlet pris for denne opgradering: 2463,- + porto.

Da dette er en opgradering, er det en betingelse at man har grafikkort, kabinet, hardisk og cd-drev i forvejen, men det sidder jo i alle pc'ere, og er man "gamer" kan man selvfølgelig også opgradere sit grafikkort i samme ombæring.
Dyrere behøver det ikke at være, og man kan sagtens genbruge meget fra sin "gamle" pc, en ting mange ikke ved, fornemmer jeg.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1474 )

Pro Tools Killer Combo..! 
Thursday, June 14, 2007, 03:28 PM
Der er mange der er glade for Pro Tools, men der er mindst lige så mange der er kede af den kvalitet der er at finde i den hardware Pro Tools er låst til, nemlig Digidesigns og M-Audios egen (med mindre man selvfølgelig bruger HD systemerne..)
Til gengæld er RME blevet et at de fortrukne valg hos den del af studiefolket der ikke har 100K+ til et DAW system, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. RME's Fireface 400 og 800 er noget af det mest roste på lydkort markedet lige nu, og kvaliteten er da også helt i top.
Men der er nok mange, der som mig, savner at arbejde med Pro Tools, som jeg stadig finder det med intuitive program til lydbehandling på markedet, og samtidig er standarden i de fleste studier
Nu er svaret kommet, og fra Digidesign selv endda. Lightbridge er en adat boks med 32 kanalers adat I/O eller 16 i SMUX (96 khz) og som er understøttet af Pro Tools M-Powered. D.v.s at alle lydkort med adat out, kan gennem denne boks køre Pro Tools uanset producent, og beholde kvaliteten fra deres "egen" hardware på indspilningerne. Jeg vil som eksempel, kunne bruge min Fireface 400 som konverter og gennem en Lightbrigde sende min audio til Pro Tools og arbejde med det der. Lightbridge boksen kan fås fra ca 3000,- afhængig hvor man køber den, og Pro Tools fra mellem 1500-2000,- så for under 5000,- kan man nu blive køreklar til Pro Tools, UDEN at gå på kompromis med kvaliten af sine optagelser...

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1456 )

Adam A7 
Wednesday, June 13, 2007, 09:17 PM
De fleste hjemmestudieejere kender problemet. Man køber løs af effekter, preamps, hardware og alt muligt til at få en fed lyd IND i computeren. Sagen er bare den, at man ikke ved om man har fået den fede lyd ind, før man får den ud igen, gennem et sæt fede monitors. Jeg har selv været på den vogn, og har efter 5 år med musikproduktion på computeren, først for nyligt fået købt nogle monitors der rykker.
De hedder A7, og laves af tyske Adam-Audio.
Jeg angreb problemet lidt ligesom jeg altid gør når jeg køber nyt gear, læs, læs og læs reviews fra brugere. Der foregår som regel på gearslutz.com og danske lydmaskinen.dk.
Jeg bestilte dem faktisk uden at have hørt dem først, for det var svært ikke at lide dem allerede ud fra de svar jeg fik rundt omkring, og jeg er ikke blevet skuffet. De er små, men er solide, og bygget som godt tysk håndværk nu er, og så giver de ens mix en helt ny dimension. Jeg kunne høre ting jeg ikke havde hørt før gennem mine AKG K271 hørebøffer, og jeg kan kun ærge mig over jeg ikke har lagt de skallede 5000,- (eksl moms) et sæt koster noget før, så jeg rent faktisk kunne høre hvordan mine optagelser lyder i den virkelige verden... Men bedre sent end aldrig..

5 ud af 5 stjerner herfra..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1451 )


Forrige Næste