Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Martre - To nye singles klar! 
Thursday, May 31, 2007, 09:05 PM
Så er der nyt fra det dansksprogede rockband Martre.
Flemming Hannson , som også har navne som MEW og Kashmir på listen over referencer, og Kasper No Behrens fra bandet Salem har produceret og mastereret.
Begge numrene: "Intet Ved Dig" og "Vores Helt" kan høres på bandets myspace profil HER.

Eller her:

1. Vores Helt
2. Intet Ved Dig


blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1564 )

MIRAI 22" Widescreen LCD 
Thursday, May 31, 2007, 08:46 PM
MIRAI har udmærket sig ved at lave kvalitets LCD skærme til langt under konkurrenters pris.
Nu har jeg så bestilt en 22" widescreen LCD skærm, som primært skal fungere i mit studie. Widescreen er et must til lydproduktion (det, eller to skærme) da man tit har både en oversigt over sporene, og et mixer vindue åbent.
Med en opløsning på 1680x1050 skulle der være plads til at boltre sig på. MIRAI har desuden som nogle af de første på markedet, introduceret 3 års garanti på deres LCD skærme, hvilket også giver lidt ekstra tryghed ved at købe et forholdsvis nyt mærke.
MIRAI bliver lavet af CMO, verdens 3. største producent af LCD paneler, og der er brugt kvalitetskomponenter, hvis man skal tro de mange positive anmeldelser.
UPDATE!
Jeg har modtaget skærmen og den lever sgu ret godt op til mine forventninger. Den har lidt svært med sorte farver øverst i kanten, men ellers står den knivskarpt i 1680x1050@60hZ. Den er perfekt til "almindelig" brug. Grafikere vil nok ikke kunne bruge den, da farvegengivelsen ikke er præcis nok, men for lige under 2000,- for 22" widescreen er det sgu et super køb...

4 ud af 5 stjerner herfra.


blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 2.9 / 1621 )


Forrige