Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 43 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 49 Cybercraft Blog - RME Babyface USB lydkort
blog cybercraft
blog cybercraft
RME Babyface USB lydkort 
Friday, March 26, 2010, 08:20 PM
Tyske RME har netop ofentliggjort deres nyeste produkt, med den søde navn "Babyface". Der er tale om et lille USB lydkort pakket med alt hvad RME har af fede features og op til hele 22 I/O. Babyface skal helt sikkert tage kampen op mod bl.a. Apogees Duet, som er blevet first choise bland 2 kanalers lydkort. RME's Babyface byder på 2 kanalers preamp, MIDI, spdif, ADAT, DSP effekter, kort sagt alt hvad man kan forlange af et professionel lydkort, bare i babystørrelse naturligvis i op til 24bit/192khz.
Set i lyset af RMEs Fireface400 usb kort, der udnytter USB2 interfacet fuldt ud, vil der sandsynligvis ikke være latency problemer i forhold til tilsvarrende firewire interfaces aom Duet.

Se mere på RMEs website HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1899 )

Universal Audio 4-710D preamp 
Friday, March 26, 2010, 08:05 PM
Universal Audio har annonceret et nyt produkt, som er en hybrid af flere af deres fantastiske produkter. De har taget preamp teknologien fra deres twinfinity, der kan mixe både sold state og rør-lyd, og tilsat en compressor trin der er en forsimplet version af en 1176er. Ud over dette er der indbygget en 8 kanals AD konverter med en opløsning på op til 24bit/192khz. Der er både ADAT og AES/EBU output på enheden.
Der er stadig ingen officiel pris på 4-710D, men den forventes på markedet til efteråret.

Se Universal Audios pressemeddelse HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1709 )

Blue Mikey - Optag god lyd på din Iphone 
Friday, March 19, 2010, 09:13 AM
Der findes et hav af små håndholdte recordere til optagelser i øvelokalet, eller on the road, eller måske bare som en avanceret diktafon, men hvorfor ikke bruge din Iphone til denne opgave også? Det har tidligere været ret vanskeligt, da den indbyggede mikrofon er af ret ringe kvalitet. Der har ellers ikke manglet Iphone apps til multitrack recording, og editering, men lydkvaliteten har stoppet mange.
Blue Microphones, der laver kvalitetsmikrofoner til studiebrug, samt rør preamps, har lanceret Mikey, en lille kondensator mikrofon til at sætte i bunden af din Iphone eller Ipod. Mikrofonen leverer god lyd til dine apps, således af man seriøst kan bruge sin Iphone eller Ipod som optager i øvelokaler, til koncerter, interviews eller til hurtige skitser derhjemme. Blue lancerer desuden i april en stereo version af Mikey, med nye features, bl.a. kan den drejes 230 grader. Der kommer opdaterede versioner af mikrofonen med mellemrum, så det er noget der arbejdes seriøst med hos Blue.
Blue Mikey kan bl.a. købes på Amazon, og koster omkring 450,-

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1865 )

Iphone remote control 
Friday, March 19, 2010, 09:01 AM
En af de sidste ting en Iphone ikke har kunnet er nu en realitet. i-got-control har lanceret en lille box til at sætte i bunden af en Iphone, således af den kan bruges som universal fjernbetjening. Man downloader softwaren til ens Iphone eller Ipod Touch, og indstiller den til ens enheder fra applikationens database, og så er man klar til at styre ens TV, DVD eller anlæg. Boksen bruger IR (infarød) og er således ikke afhængig af WiFi eller batterier, da den får strøm fra ens Iphone eller Ipod Touch.
Se mere på www.i-got-it.com

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1830 )

AudioMidi no-brainer tilbud: Nomad Factory Neve plugins 
Thursday, March 18, 2010, 02:10 PM
AudioMidi kører med noget de kalder "no-brainer" deals, og det må man give dem ret i. Hver måned har de et eller flere tilbud der kun kan købes hos dem og kun som download, dvs. uden æske osv. I denne måned har de Nomad Factorys Neve kloner: British Bundle, som er digitale reproduktioner af Neves 1081 EQ samt 2254 kompressoren. Normalprisen for dette bundle er 299$, men kan nu fås til 30$ og det er det samme man får for pengene.
Se mere hos AudioMidi.com.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1613 )


Forrige Næste