Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Softube - Svensk vellyd... 
Friday, March 28, 2008, 09:43 AM
Det svenske firma Softube, er forholdvis ukendt, og det er egenligt en skam, for de har lavet nogle super fede plugins som fortjener omtale.
Nogle kender måske deres Vintage Amp Room, der ligesom Waves GTR, NI Guitar Rig og Amplitube 2, emulerer guitarforstærkere. Amp Room har dog taget selve mic placeringen en tand videre, og kan levere en meget realistisk guitarlyd, dog også til en langt højere pris end f.eks. Amplitube 2. Softube levere også det vel nok eneste Acoustic Feedback plugin i verden, altså et plugin der kan lave digital guitar feedback.
Ud over dette har de også en emulering af den berømte Tubetech CL 1B compressor/limiter (kun T.C Powercore) og en sæt emuleringer af compressoreren fra EMI TG12345 pulten fra Abbey Road (RTAS, TDM, AU, VST), og mastering EQ filter modulet fra Abbey Roads EMI TG12410 transfer console (RTAS, TDM).
Alt i alt et spændende bekendtskab der fortjener opmærksomhed.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1608 )

Mackie Onyx Satellite 
Tuesday, March 4, 2008, 05:19 PM
Hos Thomann.de kan man lige nu gøre en god handel hvis man er på udkig efter et mindre, men stadig tip top audiointerface til få penge. Mackie har længe været et mærke man kunne stole på m.h.t. kvalitet, og deres Onyx preamps har høstet mange roser verden over. Dette lille interface som Mackie kalder Satellite, er et 2in/2out 24bit/96kHz FireWireinterface med to ONYX mic pre-amps, samt en smart docking station der giver yderligere muligheder for connections. Derudover medfølger Mackies Tracktion 2 software. Læs mere om specs på Mackies hjemmeside.
Prisen på denne lille perle er lige nu 1235 dkr + porto, som må siges at være lidt af tilbud, faktisk tæt på halv pris, så skal man ikke optage mere end to spor af gangen er dette en oplagt kanidat til hjemmstudiet..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1652 )

IK Multimedia 2 for 1 
Tuesday, February 26, 2008, 03:18 PM
IK multimedia, som er fimaet bad successer som Amplitube, Sampletank og CSR reverben, gentager nu deres 2 for en tilbud som de kørte med i efteråret sidste år. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber et af deres plugins, og så til gengæld får et ekstra med helt gratis når man registrerer sig.
Som eksempel kan man hos Aage netop nu købe Amplitube 2 Jimmi Hendrix Edition + Amplitube LE Live for kun 1000,- Registrerer man Hendrix versionen inden d. 30 april, kan man så vælge at få f.eks. CSR reverben eller deres Ampeg plugin med helt gratis. Her kan man spare op mod 2500,-!! Det er næsten for godt til at være sandt, men det er det altså... bare inden 30 april...

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1608 )

Voxengo Varisaturator 
Saturday, February 23, 2008, 11:05 AM
Voxengo, som før har været omtalt positiv herinde, har begået endnu et plugin med stor lyd for små penge. Det seneste skud på stammen er en deres Varisaturator plugin, som en en loudness maximizer og saturator med 2 bånd (Hi og Lo) samt mulighed for at vælge enten tube eller digital saturation. Det lægger sig op af bl.a. Sonnox Inflator, også rent designmæssigt, som må siges at være en industri standard, så det bliver spændende at se om Voxengo, med en pris på kun 56$ kan vippe de tungere drenge på området af pinden..
Find flere specs på hjemmesiden .

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1375 )

Ashdown basforstærkere til superpriser 
Thursday, February 14, 2008, 09:17 PM
Ashdown er et forholdsvis nyt mærke indenfor bas verdenen, og er udsprunget af Trace Eliots konkurs for ca 10 år siden. Direktøren Mark Gooday startede sammen med en håndfuld gamle Trace medarbejdere et nyt firma, med navnet Ashdown, og fik etableret sig hurtig på markedet. Ashdown er let genkendeligt med deres VU metre og karaktaristiske bil-agtige logo.
Lige nu er der restudsalg hos Eskildsen , og her er mange penge at spare på surveræne bas-anlæg, som i forvejen er ret billige i forhold til deres høje kvalitet. F.eks. deres Electric-Blue 15-180 combo til kun 2995,- er helt uhørt meget for pengene i den prisklasse. Skynd dig inden de er væk!!

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1462 )


Forrige Næste