Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Waves HLS og PIE 
Friday, February 19, 2010, 09:51 AM
Waves, har i kølvandet på deres Eddie Kramer collection nu lanceret to nye plugins fra svunde tider. Den ene er HLS Channel, lavet efter en af de berømte Helios pulte fra Londons legendariske Olympics studie i tresserne. Helios pultene har stået bag legendariske indspilninger med bla. Rolling Stones, Led Zeppelin, Jimmy Hendix m.fl. Selve plugin'et består at en EQ del og en drive del der også mixer noget af selve konsollens premap lyd med.
Det andet plugin PIE, er en modellering af den klassiske PYE bus kompressor, også kendt fra Olympics studios i London, med Theshold, Ratio og decay time settings, samt en stort VU meter. Den originale PYE er lyden af stor klassisk rock fra tresserne og halvfjerserne, men mon ikke Waves har remt rigtigt tæt på originalen som de plejer.
Prisen ligger på ca 1500 pr plugin.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1696 )

Waves Signature Series: Eddie Kramer 
Thursday, August 20, 2009, 01:12 PM
Waves, som er kendt for deres højkvalitets plugins er på det sidste gået en ny vej indenfor plugins. Waves har nemlig satset på en mere "preset" tilgang til nye plugs. Det startede med deres Maserati pakke, hvor konceptet var at gøre det nemt for almindelige mennesker at få deres lyd så tæt på stjerne producerens som muligt med få klik.
Nu har Waves så lavet et samarbejde med legenden Eddie Kramer, som står bag navne som Jimmy Hendrix, Led Zeppelin, Beatles, Kiss m.fl. Waves har i samarbejde med Kramer, lavet 4 plugins der skal løfte ens lyd ud af middelmådighed og ind i rock-historien. Om det så kan lade sig gøre må tiden vise, men det vil nok kræve nogle solide grundspor for at kunne nærme sig den legendariske lyd.
Disse meget specialiserede værktøjer er en sjov ide, men vil nok mest appelere til nybegynderen der ønsker en større rocklyd, uden at vide så meget om teorien bag, eller måske som en "pensel" for den mere etablerede der skal lave en rockproduktion af noget 70'er inspireret rock. Lyden fejler med garanti ikke noget..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1805 )

FMR PBC-6A - compressor i særklasse 
Wednesday, June 3, 2009, 03:39 PM
FMR Audio som i tidens løb har velsignet mog med deres RNC - Real Nice Compressor og RNLA limiter samt RNP preamp har nu udviklet en high-end compressor til små penge. PBC-6A er af flere blevet sammenlignet med en Distressor og andre maskiner der koster 3-4 gange så meget som PCB-6A gør. Erfaringerne med RNC taler dog også deres tydelige sprøg. RNC'en er blevet et best-buy og næsten must-have for enhver studie-ejer pga. den meget lave pris og høje ydelse. Det ser ikke ud til FMR Audio har lavet om på den politik med deres nyeste skud på stammen PBC6A, og til en pris på ca 3400,- burde også denne maskie finde vej til mange hjemmestudier samt profesionelle studier verden over.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1676 )

Channelstrip til Garageband 
Monday, May 25, 2009, 09:32 AM
Metric Halo er for mange noget af det ypperste indenfor audio interfaces til MAC platformen, og det afspejler deres priser da også, men nu har folkene på Metric Halo gjort det muligt for alle begyndere at få fingerne i lidt af deres magiske lyd.. Deres channelstrip plugin er nemlig kommet i en yderst prisvenlig Garageband version til kun 89$. Her er mulighed for at blive dækket ret godt ind m.h.t. EQ, Kompressor, Gate og Delay, alt samlet i et plugin med en rimelig overskuelig brugerflade. Beslutter man sig efterfølgende til at ville opgradere til AU formatet til Logic, kan man trække de 89$ fra prisen på AU versionen. Alle festures er med i Garageband versionen, hvis eneste limit er, at den er låst til Garageband. Den lækre lyd er nøjagtig den samme..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1706 )

RME HDSPe AIO Lydkort 
Wednesday, May 20, 2009, 09:14 AM
RME lancerede for nogle måneder siden en opdateret af deres HDSP 9632 PCI lydkort, som er blevet lidt af en klassikker, i en PCIe version: AIO.
AIO er dog mere end bare en PCIe version af HDSP 9632 kortet, og er blever forbedret på en række områder, bl.a. med en seperart Phones DA converter, direkte support af HDSP TCO, S/PDIF og AES/EBU kan bruges samtidig, og lavere latency end forgængeren.
Et sidste og meget stor plus for mange, er at man endelig kan få et internt RME kort med analoge + ditigale tilslutningsmuligheder til Mac Pro maskiner, der har være PCIe-only i lang tid.
Prisen på ca 5500 i DK burde ikke skræmme nogen for dette er et 100% professionelt kort, med uovertruffen lyd, og mange tilslutningsmuligheder, og med de mest stabile drivere på markedet.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1404 )


Forrige Næste