Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
IK Multimedia 2 for 1 
Tuesday, February 26, 2008, 03:18 PM
IK multimedia, som er fimaet bad successer som Amplitube, Sampletank og CSR reverben, gentager nu deres 2 for en tilbud som de kørte med i efteråret sidste år. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber et af deres plugins, og så til gengæld får et ekstra med helt gratis når man registrerer sig.
Som eksempel kan man hos Aage netop nu købe Amplitube 2 Jimmi Hendrix Edition + Amplitube LE Live for kun 1000,- Registrerer man Hendrix versionen inden d. 30 april, kan man så vælge at få f.eks. CSR reverben eller deres Ampeg plugin med helt gratis. Her kan man spare op mod 2500,-!! Det er næsten for godt til at være sandt, men det er det altså... bare inden 30 april...

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1608 )

Voxengo Varisaturator 
Saturday, February 23, 2008, 11:05 AM
Voxengo, som før har været omtalt positiv herinde, har begået endnu et plugin med stor lyd for små penge. Det seneste skud på stammen er en deres Varisaturator plugin, som en en loudness maximizer og saturator med 2 bånd (Hi og Lo) samt mulighed for at vælge enten tube eller digital saturation. Det lægger sig op af bl.a. Sonnox Inflator, også rent designmæssigt, som må siges at være en industri standard, så det bliver spændende at se om Voxengo, med en pris på kun 56$ kan vippe de tungere drenge på området af pinden..
Find flere specs på hjemmesiden .

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1375 )

Ashdown basforstærkere til superpriser 
Thursday, February 14, 2008, 09:17 PM
Ashdown er et forholdsvis nyt mærke indenfor bas verdenen, og er udsprunget af Trace Eliots konkurs for ca 10 år siden. Direktøren Mark Gooday startede sammen med en håndfuld gamle Trace medarbejdere et nyt firma, med navnet Ashdown, og fik etableret sig hurtig på markedet. Ashdown er let genkendeligt med deres VU metre og karaktaristiske bil-agtige logo.
Lige nu er der restudsalg hos Eskildsen , og her er mange penge at spare på surveræne bas-anlæg, som i forvejen er ret billige i forhold til deres høje kvalitet. F.eks. deres Electric-Blue 15-180 combo til kun 2995,- er helt uhørt meget for pengene i den prisklasse. Skynd dig inden de er væk!!

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1462 )

Waves IGTR - GTR i lommeformat 
Wednesday, February 6, 2008, 11:02 AM
Waves har nu lanceret deres GTR guitar emuleringsplugin i lommeformat. Boksen hedder IGTR og er en lille IPod lignende boks, men et Hi-Z input til guitar, samt et line input til f.eks. en Ipod. Derudover er der to udgange til høretelefoner og til andre eksterne enheder.
IGTR indeholder 3 x ambience, 3 x effects og 3 x amplifiers, alle med en kontrol over hhv. tweak, speed og drive, som kan kombineres på forskellige måder.
IGTR kører på alm AAA batterier (4 stk) og har en pris på 100$, så mon ikke en dansk pris vil ligge på ca 7-800 kr.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1460 )

SSL Proconvert 
Monday, January 21, 2008, 08:21 AM
Jeg tør væde med at der er andre end mig der har ventet med længsel på dette stykke software.
SSL, som vi kender fra deres millionkroners mixerpulte, lancerer nu Proconvert, som er et stykke software der kan konvertere mellem forskellige DAW formater. Eksempelvis kan man arbejde i Cubase med sit projekt, og så konvertere hele projektet til Pro Tools med Proconvert, for at sende det til et andet studie der arbejder med Pro Tools.
Proconvert kan konvertere mellem 40 forskellige formater, og kommer til at have en pris på ca 4700,- herhjemme. Det forventes klar allerede i denne måned.
En liste over parametre der kan konverteres imellem kan findes HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1538 )


Forrige Næste