Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
SSL Proconvert 
Monday, January 21, 2008, 08:21 AM
Jeg tør væde med at der er andre end mig der har ventet med længsel på dette stykke software.
SSL, som vi kender fra deres millionkroners mixerpulte, lancerer nu Proconvert, som er et stykke software der kan konvertere mellem forskellige DAW formater. Eksempelvis kan man arbejde i Cubase med sit projekt, og så konvertere hele projektet til Pro Tools med Proconvert, for at sende det til et andet studie der arbejder med Pro Tools.
Proconvert kan konvertere mellem 40 forskellige formater, og kommer til at have en pris på ca 4700,- herhjemme. Det forventes klar allerede i denne måned.
En liste over parametre der kan konverteres imellem kan findes HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1538 )

Pearl trommesæt til halv pris! 
Wednesday, January 16, 2008, 09:28 AM
Så er det nu man skal ryge op af sofaen hvis man er på jagt efter et billigt trommesæt.
Musikhuset Aage Jensen har sat et stort parti Pearl Trommer ned med 50%. Pearl Export er vendens bedst sælgende trommer p.g.a. deres forholdvis gode kvalitet, og mange muligheder for sammensætninger og farvevalg. Pearl Export er det oplagte begyndervalg, og lige nu kan du hos Aage jensen få et komplet Pearl Export til under 4500,- inkl stativer. Du kan også være hurtig og snuppe et Forum, Vision eller topserien Masters til halv pris!

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1597 )

Altiverb Speakerphone 
Thursday, January 10, 2008, 03:44 PM
Audio Ease der nok mest er kendt for deres super rumklang Altiverb, har lavet et nyt og lidt anderledes plugin, nemlig en højtaler emulator. Står du og mangler lyden af en dårlig mobilforbindelese, en gammel guitar amp eller et gammelt tv så har Speakerphone måske løsningen for dig. Med 270 impulse responses, 30 Altiverb rum og 5 gb lyde og effekter skulle der være nok at lege med. Selve motoren er bygget på Altiverb enginen, så det kan næsten kun være lækkerier der kommer ud højtalerne.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1597 )

Studio Projects CS serie 
Thursday, January 3, 2008, 03:23 PM
Studio Projects har altid været lidt i skyggen af S.E Electronics, som har givet os Titan og Z5600 mikrofonerne, men de to firmaer bruger egentlig samme opskrift. Både S.E Electronics og Studio Projects får masseproducret kopier af gamle klassiske tyske mikrofoner i Kina, så de kan sælge dem billigt på det vestlige marked. Mange af deres modeller er blevet moderne klasikkere.
Studio Projects lancerer nu to helt nye modeller i en ny serie de kalder CS, som nok skal ses i forlængelse af deres populære C-serie. De to modeller CS1 og CS5 er designet til at kunne bruges i et utal af situationer i studiet og ser meget fleksible ud på papiret.
Samtidig er Studio Projects gamle C-serie blevet opdateret, bl.a. C4 overhead mickofonerne, der nu både har 10dB/20db pad og to high pass filtre, der kan vælges uafhængigt.
Alt i alt er Studio Projects et spændende bekendsskab der fortjener mere opmærksomhed, især til de lave priser.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1531 )

Flux Plugins 
Friday, December 21, 2007, 02:39 PM
Franske Flux har planetet deres navn solidt på audioscenen i den seneste tid. Dette er specielt takket være Flux's super vellydende Epure Mastering EQ, som bliver rost til skyerne på diverse fora på nettet. Epure har fundet vej til adskille professionelle mastering studier verden over, og med en pris på 400 euro, også til en del mindre projektstuder, bl.a. mit eget.
Flux tilbyder group-buy så er man nogle stykker kan man spare op til 30% på sit køb.
Flux tilbyder desuden i hele december gratis deres starter box, som består af USB dongle, CD, samt 150 timers fri brug af alle deres plugins. Normalpris: 70 euro.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1524 )


Forrige Næste