Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 49 Cybercraft Blog - Universal Audio 4-710D preamp
blog cybercraft
blog cybercraft
Universal Audio 4-710D preamp 
Friday, March 26, 2010, 08:05 PM
Universal Audio har annonceret et nyt produkt, som er en hybrid af flere af deres fantastiske produkter. De har taget preamp teknologien fra deres twinfinity, der kan mixe både sold state og rør-lyd, og tilsat en compressor trin der er en forsimplet version af en 1176er. Ud over dette er der indbygget en 8 kanals AD konverter med en opløsning på op til 24bit/192khz. Der er både ADAT og AES/EBU output på enheden.
Der er stadig ingen officiel pris på 4-710D, men den forventes på markedet til efteråret.

Se Universal Audios pressemeddelse HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1709 )

Blue Mikey - Optag god lyd på din Iphone 
Friday, March 19, 2010, 09:13 AM
Der findes et hav af små håndholdte recordere til optagelser i øvelokalet, eller on the road, eller måske bare som en avanceret diktafon, men hvorfor ikke bruge din Iphone til denne opgave også? Det har tidligere været ret vanskeligt, da den indbyggede mikrofon er af ret ringe kvalitet. Der har ellers ikke manglet Iphone apps til multitrack recording, og editering, men lydkvaliteten har stoppet mange.
Blue Microphones, der laver kvalitetsmikrofoner til studiebrug, samt rør preamps, har lanceret Mikey, en lille kondensator mikrofon til at sætte i bunden af din Iphone eller Ipod. Mikrofonen leverer god lyd til dine apps, således af man seriøst kan bruge sin Iphone eller Ipod som optager i øvelokaler, til koncerter, interviews eller til hurtige skitser derhjemme. Blue lancerer desuden i april en stereo version af Mikey, med nye features, bl.a. kan den drejes 230 grader. Der kommer opdaterede versioner af mikrofonen med mellemrum, så det er noget der arbejdes seriøst med hos Blue.
Blue Mikey kan bl.a. købes på Amazon, og koster omkring 450,-

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1865 )

Iphone remote control 
Friday, March 19, 2010, 09:01 AM
En af de sidste ting en Iphone ikke har kunnet er nu en realitet. i-got-control har lanceret en lille box til at sætte i bunden af en Iphone, således af den kan bruges som universal fjernbetjening. Man downloader softwaren til ens Iphone eller Ipod Touch, og indstiller den til ens enheder fra applikationens database, og så er man klar til at styre ens TV, DVD eller anlæg. Boksen bruger IR (infarød) og er således ikke afhængig af WiFi eller batterier, da den får strøm fra ens Iphone eller Ipod Touch.
Se mere på www.i-got-it.com

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1830 )

AudioMidi no-brainer tilbud: Nomad Factory Neve plugins 
Thursday, March 18, 2010, 02:10 PM
AudioMidi kører med noget de kalder "no-brainer" deals, og det må man give dem ret i. Hver måned har de et eller flere tilbud der kun kan købes hos dem og kun som download, dvs. uden æske osv. I denne måned har de Nomad Factorys Neve kloner: British Bundle, som er digitale reproduktioner af Neves 1081 EQ samt 2254 kompressoren. Normalprisen for dette bundle er 299$, men kan nu fås til 30$ og det er det samme man får for pengene.
Se mere hos AudioMidi.com.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1613 )

Waves signature - CLA 
Thursday, March 18, 2010, 01:48 PM
Waves er på banen igen med en ny signature serie af plugins. Denne gang er det legenden Chris Lord Alge, der tidligere har lavet presets til SSL collection, samt samarbejdet med Waves om deres emulering af LA-3, LA-2 og 1176 compressors fra hans egen samling.
Denne nye samling er ligesom de andre signature plugins waves laver, en simplifisering af signalvejen for specifikke instrumenter og vokal. CLA pakken indeholder et pluing for hver af elementerne: Vokal, Trommer, Bas, Guitar, Effekter og Unplugged. Der er mulighed for at tilføre signalet kompression, gate, reverb, EQ, delay eller pitch, alt efter typen af element man arbejder med. Alt sammen for at gøre det mere simplet at få en færdig god lyd for en given optagelse. Waves satser her igen på folk der gerne vil lyde ligesom CLA, med mindt muligt anstrengelser, og det vil være begrænset hvor meget frihed de fem plugins vil kunne tilbyde brugeren.
Er man stor fan af CLAs lyd vil disse pluings dog være en super nem måde at få bedre lyd på sine optagelser, uden at skulle sætte sig ind i alverdens tekniske teori, og have de helt rigtige plugins, men de helt rigtige presets.
Læs meget mere på Waves hjemmeside.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1507 )


Forrige Næste