Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 49 Cybercraft Blog - Iphone remote control
blog cybercraft
blog cybercraft
Iphone remote control 
Friday, March 19, 2010, 09:01 AM
En af de sidste ting en Iphone ikke har kunnet er nu en realitet. i-got-control har lanceret en lille box til at sætte i bunden af en Iphone, således af den kan bruges som universal fjernbetjening. Man downloader softwaren til ens Iphone eller Ipod Touch, og indstiller den til ens enheder fra applikationens database, og så er man klar til at styre ens TV, DVD eller anlæg. Boksen bruger IR (infarød) og er således ikke afhængig af WiFi eller batterier, da den får strøm fra ens Iphone eller Ipod Touch.
Se mere på www.i-got-it.com

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1830 )

AudioMidi no-brainer tilbud: Nomad Factory Neve plugins 
Thursday, March 18, 2010, 02:10 PM
AudioMidi kører med noget de kalder "no-brainer" deals, og det må man give dem ret i. Hver måned har de et eller flere tilbud der kun kan købes hos dem og kun som download, dvs. uden æske osv. I denne måned har de Nomad Factorys Neve kloner: British Bundle, som er digitale reproduktioner af Neves 1081 EQ samt 2254 kompressoren. Normalprisen for dette bundle er 299$, men kan nu fås til 30$ og det er det samme man får for pengene.
Se mere hos AudioMidi.com.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1613 )

Waves signature - CLA 
Thursday, March 18, 2010, 01:48 PM
Waves er på banen igen med en ny signature serie af plugins. Denne gang er det legenden Chris Lord Alge, der tidligere har lavet presets til SSL collection, samt samarbejdet med Waves om deres emulering af LA-3, LA-2 og 1176 compressors fra hans egen samling.
Denne nye samling er ligesom de andre signature plugins waves laver, en simplifisering af signalvejen for specifikke instrumenter og vokal. CLA pakken indeholder et pluing for hver af elementerne: Vokal, Trommer, Bas, Guitar, Effekter og Unplugged. Der er mulighed for at tilføre signalet kompression, gate, reverb, EQ, delay eller pitch, alt efter typen af element man arbejder med. Alt sammen for at gøre det mere simplet at få en færdig god lyd for en given optagelse. Waves satser her igen på folk der gerne vil lyde ligesom CLA, med mindt muligt anstrengelser, og det vil være begrænset hvor meget frihed de fem plugins vil kunne tilbyde brugeren.
Er man stor fan af CLAs lyd vil disse pluings dog være en super nem måde at få bedre lyd på sine optagelser, uden at skulle sætte sig ind i alverdens tekniske teori, og have de helt rigtige plugins, men de helt rigtige presets.
Læs meget mere på Waves hjemmeside.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1507 )

Waves HLS og PIE 
Friday, February 19, 2010, 09:51 AM
Waves, har i kølvandet på deres Eddie Kramer collection nu lanceret to nye plugins fra svunde tider. Den ene er HLS Channel, lavet efter en af de berømte Helios pulte fra Londons legendariske Olympics studie i tresserne. Helios pultene har stået bag legendariske indspilninger med bla. Rolling Stones, Led Zeppelin, Jimmy Hendix m.fl. Selve plugin'et består at en EQ del og en drive del der også mixer noget af selve konsollens premap lyd med.
Det andet plugin PIE, er en modellering af den klassiske PYE bus kompressor, også kendt fra Olympics studios i London, med Theshold, Ratio og decay time settings, samt en stort VU meter. Den originale PYE er lyden af stor klassisk rock fra tresserne og halvfjerserne, men mon ikke Waves har remt rigtigt tæt på originalen som de plejer.
Prisen ligger på ca 1500 pr plugin.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1696 )

Waves Signature Series: Eddie Kramer 
Thursday, August 20, 2009, 01:12 PM
Waves, som er kendt for deres højkvalitets plugins er på det sidste gået en ny vej indenfor plugins. Waves har nemlig satset på en mere "preset" tilgang til nye plugs. Det startede med deres Maserati pakke, hvor konceptet var at gøre det nemt for almindelige mennesker at få deres lyd så tæt på stjerne producerens som muligt med få klik.
Nu har Waves så lavet et samarbejde med legenden Eddie Kramer, som står bag navne som Jimmy Hendrix, Led Zeppelin, Beatles, Kiss m.fl. Waves har i samarbejde med Kramer, lavet 4 plugins der skal løfte ens lyd ud af middelmådighed og ind i rock-historien. Om det så kan lade sig gøre må tiden vise, men det vil nok kræve nogle solide grundspor for at kunne nærme sig den legendariske lyd.
Disse meget specialiserede værktøjer er en sjov ide, men vil nok mest appelere til nybegynderen der ønsker en større rocklyd, uden at vide så meget om teorien bag, eller måske som en "pensel" for den mere etablerede der skal lave en rockproduktion af noget 70'er inspireret rock. Lyden fejler med garanti ikke noget..

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1805 )


Forrige Næste