Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 31 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 37 Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /volume1/web/cybercraft/blog/index.php on line 43 Cybercraft Blog
blog cybercraft
blog cybercraft
Pro Remote - Fader remote til din DAW på IPhone og IPad 
Saturday, May 8, 2010, 02:47 PM
Så er der endnu et nyt app der henvender sig til studiefolket, i særlig grad til dem med en IPad. Pro Remote giver mulighed for mixer kontrol over enten Logic, Ableton, Pro Tools eller Soundtrack Pro. Pro Remote virker via Wifi og man skal installere en lille applikation på sin computer for at kommunikere med applikationen. Herefter er der mulighed for at kontrollere fadere, pad, solo, mute osv. som man kender det fra div. hardware controllere som Mackie Hui og Command8. Pro Control kan håndtere op til 32 spor, og der findes også en Light version til kun 8 spor. Prisen er dog lidt heftig: 600,- for 32-spors versionen og 120,- for 8-spors versionen. Pro control kommer nok mest til sin ret på en IPad der har en noget større skræm, men findes altså også til IPhone og IPod Touch.

Find den på Appstore eller se mere HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 2.9 / 2260 )

IK Multimedia IRig - Amplitube til IPhone & IPad 
Friday, May 7, 2010, 10:22 AM
IK Multimedia ligger bestemt ikke på den lade side i disse tider.. Ud over diverse rabat kampagner udvikler de også nye produkter. Senest er har annonceret IRig, et lille interface der laver din IPhone, IPod Touch eller IPad om til en mini guitar/bas forstærker. Der er mulighed for at udvidde med op til 10 pedaler, 5 forstærkere og 5 kabinetter samt 2 forskellige mikrofoner i den kendte Amplitube kvalitet.

Prisen ligger på 30 euro, og dertil skal man lægge ca 3 euro pr udviddelse man køber via Appstore, eller man kan købe den fulde udviddelse for 16 euro.

Læs mere hos IK Multimedia.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1791 )

IK Multimedia No-Brainer deal - Classic EQ 
Wednesday, May 5, 2010, 08:39 PM
AudioMidi er klar igen med en No-Brainer deal. Denne gang er det IK Multimedia der er leverandøren, med deres Classic EQ og deres Metering Suite til den latterlige sum af 20$ (normalpris 199$). EQ'en er glimrende, men Metering Suiten er et genialt værktøj med phase scope, spectrum analyzer, RMS meter + precisions metring. Igen må man sige, at for 20$ er der virkelig ikke meget at tænke over... KØB KØB!

Er man hurtig kan man også nå at snuppe Antares Evo Duo til vokal dubbing til 20$ også.. Endnu en no-brainer..

Se mere hos AudioMidi

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 2081 )

Line6 Midi interface til Iphone og Ipod 
Saturday, March 27, 2010, 08:36 PM
Line6 der mest er kendt for deres stomp boxe der emulerer forstærkere, samt effekter, har åbnet endnu en dør til lydproduktion for Iphone og Ipod ejere. Midi Mobilizer er navnet på en lille box der tilsluttes ens Iphone eller Ipod og dermed giver midi I/O. Der medfølger 2.5mm TRS kabler fra Planet Waves til tilslutning, samt gratis app til optagelse af midi signaler inkl. notes, controllers, og sysex. Midi Mobilizer får strøm direkte fra Iphone eller Ipod, og har to lamper på fronten til at indikere signal I/O. Prisen ligger på 70$ hos audiomidi.com, så en dansk pris ligger nok på ca. 500,- når den kommer til landet.

Se mere om Line6 Midi Mobilizer HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1798 )

RME Babyface USB lydkort 
Friday, March 26, 2010, 08:20 PM
Tyske RME har netop ofentliggjort deres nyeste produkt, med den søde navn "Babyface". Der er tale om et lille USB lydkort pakket med alt hvad RME har af fede features og op til hele 22 I/O. Babyface skal helt sikkert tage kampen op mod bl.a. Apogees Duet, som er blevet first choise bland 2 kanalers lydkort. RME's Babyface byder på 2 kanalers preamp, MIDI, spdif, ADAT, DSP effekter, kort sagt alt hvad man kan forlange af et professionel lydkort, bare i babystørrelse naturligvis i op til 24bit/192khz.
Set i lyset af RMEs Fireface400 usb kort, der udnytter USB2 interfacet fuldt ud, vil der sandsynligvis ikke være latency problemer i forhold til tilsvarrende firewire interfaces aom Duet.

Se mere på RMEs website HER.

blog cybercraft tilføj kommentar   |  permalink   |  relateret link   |   ( 3 / 1899 )


Næste